среда, 7 декабря 2011 г.

Demagogija

Kas ir vards? Viens vards var nogalinat un atgriest pie dzīves. Vai svarīgi runāt ar cilvēkiem? Domaju ka bez tas, bez pieredzes ko cilvēki sanēm vardu apmaiņas procesā nekas nenotiek.
Šodien dažreiz dzirdu ka mani sauc pa demagogu... nekas, suns rej, karavans iet. 
Runā taču tikai tie, kuri neko nevar sasniegt! A kāpēc viņi nevar neko sāsniegt? Tāpēc kā viņi grig izbraukt uz cita cilvēka mugura, tāpēc kā viniem nav motivācijas. A kāpēc viņiem nav motivacijas? Tāpēc kā viņi baidas ka viņiem nekas nesanaks un negrib zaudēt savu reputaciju tos cilvēku prikšā, kuri jau sak darīt un viņiem sanāk! Antimotivatori nav tikai tie kuri sež un neko nedar. Viņi arī starp mūms. Iefiltrējas un runā. Kada demagogija lābāk? vai vilkšana atpakaļ - ka atntimotivatoru gadijumā vai stumšana pie saviem mērķiem - mana gadijumā.
Starp citu demagogijas īsta nozīme ir no sen. grieķu val. DEMOS - tauta, Gogos - runat.
Atstumjiem antimotivatorus no sevis un sasniedziet savus mērķus. Cita ceļa nav. 
Bet laba ziņa - es vienmēr palidzešu Jums. Gan ar vārdiem gan ar dārbiem!

3 комментария:

  1. Varbūt pirms publicēšanas ir vērts kādam palūgt pārbaudīt pareizrakstību ? Citādi sanāk tāda kā antireklāma...

    ОтветитьУдалить
  2. Paldies, Valentīn, par šiem vārdiem un arī darbiem...ne jau pareizrakstībai šoreiz ir nozīme, bet idejai, kas tiek izteikta...."Ja gribi diriģēt orķestri un parādīt izcilu skaņdarbu, pagriez muguru skatītājiem mēģinājumu un koncerta laikā...kad skanēs aplausi, tad gan pagriezies pret publiku ..."Tāds ir mans šī brīža moto

    ОтветитьУдалить
  3. Pirmkārt, es domāju tieši pretēji Irēnai! Esmu sajūsmā!
    Jā, man arī Latvijā nākas saskarties ar 95% negtīvu attieksmi pret rekomendāciju biznesu. Tas tā ir manā paziņu lokā. Man ir bijuši lieliski sasniegumi tradicinālajā biznesā, kā uzņēmuma vadītājai, pārdošanas/mārketinga direktorei. Esmu gan Rotary klubā gan dažādu tirdzniecības kameru biedrs. tas viss nosaka paziņu loku. Taču.... te nu es saskaros ar izbrīnu no viņu puses- kāpēc man esot vajadzīgs šāds bizness. It kā tas būtu kas nepieņemams, it kā to darīti tikai tie, kuri paliek bez darba utt. No sākuma smaidīju, bet kļūst arvien morāli grūtāk. Jo ir šī negatīvā attieksme, izbrīns utt. M<an pat uzdeva jautājumu: vai tad tu ar savām spējām sāksi ko tādu??? Man patīk šis bizness, man patīk Eliēr vide, cilvēki, attieksme. Kaut kas tik fantastisks Latvijā vēl nav bijis tīkla mārketingā! paldies Valentīn! Kopā ar Regnāru turpināšu cīnīties. varbūt jāmēģina vairāk ārpus Latvijas?

    ОтветитьУдалить