воскресенье, 22 января 2012 г.

Izglitība

Piedavaju diskutēt par to, kas vel jāpapildinā mūsu kompānijas izglitība, tradicijas vai citās jomās.

9 комментариев:

  1. Būtu jauki, ja varētu uztaisīt mazus Eliēr dāvanu maisiņus.

    Pirms svētkiem dažas potenciālās klientes vēlējās iegādāties dūņu testerīšus. Es tos ieliku mazā papīra (dāvanu) maisiņā kopā ar vienu Eliēr gotiņas konfekti. Klientes bija patīkami pārsteigtas par šādu salikumu, tomēr, manuprāt, būtu bijis vēl labāk, ja arī maisiņš būtu no Eliēr.

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Šeit mēs arī to daram, ka komunicējam!!! Bet dalamies ar visu info apmacības gaitā. Bet per Jūsu forumu es jau piedavāju. Rakstiet, sadarbosimies!

      Удалить
  3. Labdien!
    Man priekšlikums, ka tās apmācības BP, kas notiek Blaumaņu 38/40 ir iespējams arī iziet online režīmā, tiem, kas nevar ierasties, piem. no Jēkbpils, ar iespēju jautāt un pildīt testus nodod atbildes elektroniski. :)
    Tā jaunie biznesa partneri, kas nav Rīgā var ātrāk attīstīties un sasniegt savus mērķus. :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Labvakar!

      Es pievienojos priekšlikumam par online apmācībām, šajā virzienā noteikti vajadzētu strādāt. Tā kā mums atveras arvien jaunas pārstāvniecības reģionos, šobrīd reāli nav tik daudz kvalificētu līderu, lai visur 1.līmeņa apmācības varētu vadīt.
      Vēl priekšlikums ieviest informācijas sistēmā iespēju redzēt savas struktūras akadēmijas apmeklējumu, precīzāk - cik no testiem nokārtoti. Tāpat jau šī uzskaite tiek veikta, jo tiek izsniegti sertifikāti. Tas atvieglotu struktūras pareizu attīstību.

      Удалить
    2. Piekrītu , drīz realizēsim!!!! Forša ideja! Paldies!

      Удалить
  4. Es domāju ka mēs varetu izveidot Elier dienas Latvijā,kādā noteiktā dienā Visa Latvija kur ir pārstāvniecības,mēs varetu pilsetā izveidot svetkus,ar kādu priekšnesumu kur piemeram Katrīna pastaigājas savā tērpā pa ielām tādejādi parādot to ka viņa ir devusi ELIER tautai,vai piemeram brauc ar karieti pa vecrīgu,vai pa Cēsu pils parku utt.
    Un ir izvietoti galdinji kur tioek prezenteta ELIER produkcija utt...tādejādi ieinteresejot cilvekus atnakt pie mums uz ofisu....
    Katrīna savā graciozitātē var piedāvāt interesentiem starptautisku biznesu....Nu tā tāda ideja,iesākumam...

    ОтветитьУдалить