пятница, 24 февраля 2012 г.

ELIER millionara attieksme

Es uzskatu ka liels gods , ka ELIER ir mūsu rokas un jau redzu ka pakapeniski parādās cilvēki, kuri jūt cik tas ir liela atbildība un cik fantastiski tas pēc būtības ka no tēvis atkarīgi tavi mērķi untikai tu pats lemj, būt vai nebūt.
Dažreiz es ļoti brinos, cik cilvēki netālredzīgi lai to visu saprast un maina šo iespēju pret kadu citu.
Teikšu tā! Peterburgā jau 39 kontrakti un tas izdarīts ar cilvēkiem kuri pārliecināti par to ko viņi dara.

Kas ir millionars mūsu biznēsā? Viņš bija vienmēr parliecināts par to, ko dara(brižiem prasija palidzību no vecāka BP), nemainīja šo iespēju ne pret ko citu( ka savu otro pusi) - partneri FOREVER, nenodēva mūsu idealus un mērķus, nekad nedēva uz sevi ietekmēt un nozāgt savu sapni un galvēnais , pat grutos brīžos nepadēvas!!!!

Un es esmu ar Jūms vienmēr.

воскресенье, 12 февраля 2012 г.

Elier Nacionālas procedūras

Fantastiski ir tas ka Baldones dūņu kosmetika pakapeniski partopa uz Nacionālu ideju ELIER(Ello liega ēra), kuru šodien pieprasa 46 valstīs(weblapas statistīka). Butu smieklīgi ja mēs nepamainījam nosaukumu un Amerikā amerikaņi teiktu Baļdones Dunju kosmeetika. Šodien viss izcīli un gatavs lietošanai. Lietošanai, tāpēc ka jebkurš BP var to lietot:) Gan kā produktu gan kā biznesu.

Šodien mūsu Direktori salīdzina ELIER ar somu pirtim. Somu pirtus zin visā pasaulē. Un caur šo SOmi nēs savu kultūru pasaulei. Turkiem ir Hamam. Latviešiem ir ELIER!!! Un es gaidu kad paradisies Persona, kas uztaisis savu ELIER rituālu. Tejas, augļi, vēselīgs ēdiens, pirts, ELIER!!!!!

Tiko atbraucu no Balviem! Gribu padalīties ar savu sajūtu. Vispirms paldies Marūtai un Zinaidai! Viss bija fantastiski! Ceru ka melnais pirts neizraisīja šoku pirts īpaāniekam:) Kamīns, BP un ELIER. Nav patīkamakas kombinacijas un tas cilvēks kurš vismaz vienreiz to sajūta gribēs izjūst to vēl un vēl un vēl un tas būs jau pieradums, jo vēselā miesā vēsels gars!spiritus sanus in corpore sanoMan iestriegusi galva viena doma ko izteica Maruta - daudziem latviešiem rakstūrigi tikai sēv. Mūsu biznesa mēs mācam atdot lai saņēmt!

Un pēdejais: mēs mainām viss kas ir apkart mūms. Un tas ir cik acimrēdzami, tik arī apbrinojami. Paldies Jūms visiem!!!





среда, 8 февраля 2012 г.

Cīņā par saviem sapņiem

Man ļoti iepātīkas Regnara stāsts par prezidentiem. Tur ir tā biznesa jēga - vai mēs vai mūms. Vakar strādaju lai mūms parādijas franšīza lieliem investoriem, kuri grīb būt tikai vienigie savā pilsētā. Un tur vienā no dokumentiem bija uzrakstīts ka franšīzes viena no sastavdaļam ir....metodikas kā cinities ar konkurentiem. Un jāsaprast ka ar mūms šodien cīnās, kaut mēs to jūtam nevienmēr.

Šodien pamodos ar domu kā šajā biznesa būs grūti tiem, kuri katru dienu pamostos domā - atlikšu biznesu uz rītdienu. Ja ir mērķis vajas saprast ka laiks iet ātri n vis vieglākais ir izdarīt to šodien:
Tāpēc ka pagaidam nav iekšējas konkurences tirgiem
Tāpēc ka vai šodien vai nekad
Tapēc ka Tas ir Jūsu un tikai Jūsu sapņi!!!

Bieži es domāju, kapēc es uzsāku no nulles, kapēc es nesaņēmu mantojumā lielo biznesu kaut kur ASV un neturpināju to jau jaunā vitnē? Tapēc ka vecāki nevarēja parvarēt to socialo purvi, kas ievelka viņus - darbs, ģimene, sapnis.... un laiks iet, iet,iet....un katru dienu viņi domā, nu nekas rītdien sakšu...un rezutāta nekā....
Neeee...es tā negrību....katru dienu ceļos, smērēju uz sēju Elier(BDK) krēmu, paguļu extraktvanna(4 korķiši) un skrienu uz ofisu....tur Jau notiek dzīve, biznesmeņi bīda savas lietas uzpriekšu, Uldis analīzē, Regnars parliecina, Martiņš strāda ar tiem kas motivēti. Ta ir mana dzīve, mana ticība....
Un šeit svārīgi ka es Jūtu ka katra mana diena nav bēz rezultāta....cipari nemelo....arvien lielākas struktūras, arvien lielakais professionalisms...cik forši ka es vairs netērēju savu laiku nekām....
Un es ļoti skaidri redzu kā es stāvu uz Las Vegas scēnas un izsniedzu čeku uz 5.000.000 $. Jūs domājiet nereali? :))))) Dzivosim - redzēsim....Bet iedomajaties , ka tur uz scēnas arī esat Jūs.