вторник, 13 марта 2012 г.

Viens no mūsu biznesa partneriem būvē biznesu Eģiptē

Viens no mūsu biznesa partneriem būvē biznesu Eģiptē! Uzminiet kas tas ir? Izrādās ka slēgta kluba idēja ir ļoti populara Eģipte. Ir viedoklis ka ELIER biznesam Eģiptē liela nakotne! Nemiet, kamēr brīvs!

понедельник, 5 марта 2012 г.

Ražošana

Ražošanas filma tulīt būs izvietot mūsu kanalā youtube. Skataties. Divaini dzirdēt baumas kā mēs ražojam Ķīnā vai Krievijā.

ELIER 100% ražo Latvijā.

eŠo raidijumu nofilmēja raidijums razota Latvijā divus gadus atpakaļ. Domaju ka slikto informāciju izplāta mūsu konkurenti, vai tie, kas NEKAD nebūs Direktori Elier International.
Šodien es joprojām neesmu gatavs aizvest jebkuru uz mūsu ražošanu , jo tā nav gatava pieņmt apmēklētajus. Bet daudzi TOP lidēri jau tur bija, un tie kuri nebija, parliecināts drīzumā aizbrauks uz turien!
Tas kas grib, tam viss izpildās!:)

Tirgu sadalīšana & atvēršana

Man lūgums nodod šo info visiem saviem BP.

Dažreiz dzirdu ka bija mums BP kas grībēja atvert Izraeli un es viņai it ka nedevu. Mēles. Vienkarši visas tadas lietas jādara sistematizēti nevis ta: aizbraucu, atvēru, beidzas nauda - aizveru un pēc tam kompānija vainīga. Vienkarši vēlmes ir pamaz. Vajag izstrādat nopietnu Biznes Planu, izvērtēt tirgu, saprast a kas beigās būvēs tur struktūras kopā ar Tevi. Un tas prasa laiku. A kad vienkarši man zvana no Izraelas BP un saka kā viņš grīb un vai ja vai es aizēju, tas ir neprofessionāli(vismāz:))
Mēs atvērsim visus tirgus pēc kartas, bet mums jāmācas nevis abižoties kā bērns uz katru nē, bet darīt visu lai istenot to ko mēs grībam. Jāsaprat ka ne pie mums jācinas starp sevi, bet jācinās ārpus kompānijas ar citiem.
Un tad mēs būsim gan vienoti, gan stiprāki.
A par to Izraeli, ja Dace atceras, es pateicu ka viņai tā būs vel pirms brauciena(drošvien esmu gaišreģis)
Mums jāskatās uz priekšu un professionāli jāaug.
Un jāizmanto jaunpasludināto sistēmu, kā attistīt Starpatautiskos tirgus!

четверг, 1 марта 2012 г.

ģimnes vērtības

Kā Jūms patīk mūsu jaunums - sestdien, seminārā laikā Maritim viesnīcā dežures auklīte. Tiem , kuriem nav kur atstāt bērnus. Būs krasas, papirs. Est bērniem nesiet paši:)

Kā jaunums?

ELIER - par ģimenes vērtībam!

Perspektivas!

Mūms paradas vel viena perspektīva, parakstīt strateģiskus sadarbības ar med. centriem, dod viņiem ekskluzivas cenas procedūram un ar to ģenerēt atpazistamību tirgū ELIER. Tad paradisies klientiu, kurus mēs parakstisim lietotaju tiklos. Šodien top līgums Krievijā. ELIER rekomendacijas biznesam vajadzigi lojalie un professionalie direktori!!!