пятница, 24 февраля 2012 г.

ELIER millionara attieksme

Es uzskatu ka liels gods , ka ELIER ir mūsu rokas un jau redzu ka pakapeniski parādās cilvēki, kuri jūt cik tas ir liela atbildība un cik fantastiski tas pēc būtības ka no tēvis atkarīgi tavi mērķi untikai tu pats lemj, būt vai nebūt.
Dažreiz es ļoti brinos, cik cilvēki netālredzīgi lai to visu saprast un maina šo iespēju pret kadu citu.
Teikšu tā! Peterburgā jau 39 kontrakti un tas izdarīts ar cilvēkiem kuri pārliecināti par to ko viņi dara.

Kas ir millionars mūsu biznēsā? Viņš bija vienmēr parliecināts par to, ko dara(brižiem prasija palidzību no vecāka BP), nemainīja šo iespēju ne pret ko citu( ka savu otro pusi) - partneri FOREVER, nenodēva mūsu idealus un mērķus, nekad nedēva uz sevi ietekmēt un nozāgt savu sapni un galvēnais , pat grutos brīžos nepadēvas!!!!

Un es esmu ar Jūms vienmēr.

5 комментариев:

  1. Pat no sapņa var izvārīt ievārījumu, ja tam pieliek augļus un cukuru.

    /Staņislavs Ježijs Lecs/

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить
  4. Domāju, ka aizvainojuma nav. Protams, ka viss plūst un mainās. Pārliecība un spēja dzirdēt tikai labo pārējo laižot sev garām ir fantastiska lieta, kuru novēlu atrast katram. Latvijai beidzot ir savs spēcīgs brends, kurā var veidot savu biznesu jebkurš cilvēks uz pasaules. Izmantojiet šo iespēju.

    ОтветитьУдалить
  5. Es arī domāju ka aizvainojuma nav,bet fakts ir un paliek fakts.Kā nu ir tā ir ,un celsies jauni līderi,kas apliecinās savu vietu ar savu darbu.Un iespēja ir katram iet tālāk un saniegt daudz vairāk nekā līdz šim...Novēlu visiem tikai uz priekšu,vējš jau ir burās un pūš...

    ОтветитьУдалить