воскресенье, 12 февраля 2012 г.

Elier Nacionālas procedūras

Fantastiski ir tas ka Baldones dūņu kosmetika pakapeniski partopa uz Nacionālu ideju ELIER(Ello liega ēra), kuru šodien pieprasa 46 valstīs(weblapas statistīka). Butu smieklīgi ja mēs nepamainījam nosaukumu un Amerikā amerikaņi teiktu Baļdones Dunju kosmeetika. Šodien viss izcīli un gatavs lietošanai. Lietošanai, tāpēc ka jebkurš BP var to lietot:) Gan kā produktu gan kā biznesu.

Šodien mūsu Direktori salīdzina ELIER ar somu pirtim. Somu pirtus zin visā pasaulē. Un caur šo SOmi nēs savu kultūru pasaulei. Turkiem ir Hamam. Latviešiem ir ELIER!!! Un es gaidu kad paradisies Persona, kas uztaisis savu ELIER rituālu. Tejas, augļi, vēselīgs ēdiens, pirts, ELIER!!!!!

Tiko atbraucu no Balviem! Gribu padalīties ar savu sajūtu. Vispirms paldies Marūtai un Zinaidai! Viss bija fantastiski! Ceru ka melnais pirts neizraisīja šoku pirts īpaāniekam:) Kamīns, BP un ELIER. Nav patīkamakas kombinacijas un tas cilvēks kurš vismaz vienreiz to sajūta gribēs izjūst to vēl un vēl un vēl un tas būs jau pieradums, jo vēselā miesā vēsels gars!spiritus sanus in corpore sanoMan iestriegusi galva viena doma ko izteica Maruta - daudziem latviešiem rakstūrigi tikai sēv. Mūsu biznesa mēs mācam atdot lai saņēmt!

Un pēdejais: mēs mainām viss kas ir apkart mūms. Un tas ir cik acimrēdzami, tik arī apbrinojami. Paldies Jūms visiem!!!





8 комментариев:

  1. Paldies, Valentīn, par iespēju baudīt pirts procedūras ar ELIĒR! Tas ir lieliski!

    ОтветитьУдалить
  2. Patiesībā šāda Persona jau ir uzradusies, tikai sevi skaļi nereklamē. Latviešu kautrīgā daba. Jau kādu laiku Indra /kas ir arī ELIER biznesa pertneris/ un Vasilijs Podziņi Siguldā piedāvā lielisku rituālu 4 stundu garumā -tradicionālā latviešu zāļu pirts ar tējas dzeršanu, pēršanu ar pirts slotiņām un bambusa kociņiem, augļu aromterapiju un pirts procedūrām ar dūņām. Pēc visa šī nudien sajūta ir fantastiska un dūņu effekts jūtams jau pēc pirmās reizes. Iesaku arī Jums to izbaudīt, piesakoties pa e-pastu: inpoga@inbox.lv. Ar cieņu pret Jūsu uzdrošināšanos un biznesu, Ingūna Vanzoviča

    ОтветитьУдалить
  3. Par kautrīgumu naudu nemaksā. Sākontaktēšos! To taču jāireklāmē starp visiem. Bēt jāsak no sevis:)
    STarp citu. Top Kurs kā attistīt starptautiskas struktūras. Būs arī šo lietu jāintegrē.

    ОтветитьУдалить
  4. Labs vakars!
    Mani sauc Guna Zablocka, strādāju brīvdienu mājā "Aronijas", Aizkraukles pagastā. Piedāvāju pirts rituālu un dažādas pirts procedūras, tai skaitā arī dūņu aplikācijas, gan sausās, gan ar ietīšanu plēvēs, gan vienkārši iemasēšanu tieši uz siltas lāvas. Tās var būt gan, piemēram, pret celulīta procedūras konkrētām problēmzonām, gan vispārējās veselības un labsajūtas uzlabošanai visam ķermenim. Vannas ekstrakts, savukārt, labi izmantojams kāju vannītēm.
    ELIER BP esmu ļoti neilgu laiku, tāpēc visus produktus vēl neesmu pilnībā izmēģinājusi, taču ir skaidrs, ka pirtiņai piemēroti šajā klāstā ir vēl arī citi produkti.
    Arī citi pirts rituālā un procedūrās izmantojamie materiāli(pirts slotiņas, zāļu tējas, ķermeņa skrubīši un eļļiņas) ir no tepat augušiem un pašas gādātiem augiem. Ja ir interese baudīt vietējās dabas veltes, laipni lūdzu ciemos! Rakstiet: maja.aronijas@inbox.lv
    Ar cieņu,
    Guna.

    ОтветитьУдалить
  5. Jūtos fantastiski pēc ELIĒR pirts procedūrām.Brīnišķīgi pavadīts laiks kopā ar BP, direktoriem un prezidentu.
    Paldies,Jums Valentīn,par šādu iespēju.

    ОтветитьУдалить
  6. Sveiciens Valentīnam vārda dienā!

    Lai viņa mīlestība plaukst visās jomās – ELIĒR ir īsts mīlestības iemiesojums!

    Un es gaidu kad paradisies Persona, kas uztaisis savu ELIER rituālu. Tejas, augļi, vēselīgs ēdiens, pirts, ELIER!!!!!

    Valentīns jau ir aizmirsis, ka ELIĒR Ziemassvētku pasākuma laikā viņš tika aicināts uz Upesrūķu pirti baudīt šādu rituālu.

    Pirts procedūras pie manis ir baudījuši cilvēki no visas Eiropas, Āzijas un Amerikas. Es ne tikai rekomendēju mūsu dūņu kosmētiku, bet arī to reāli pielietoju pirts procedūru laikā, kas ir arī norādīts manā mājas lapā - www.upesruki.lv

    Miervaldis

    ОтветитьУдалить
  7. Es arī izbaudīju Indras un Vasīlija fantastisko pirts rituālu ar dūņām. Pat prātā nenāca, ka var būt būt tik kolosāli!

    ОтветитьУдалить