вторник, 24 апреля 2012 г.

Peterburga

Tiko sākās pirma produkta prezentācija Peterburgā! Skaists ofis, jaunas sejas. Prezentē Dzintra Albuža! Ar ko tad unikala mūsu pārstavniecība? 
Bezgalīgs tirgus. Tu vari slēgt kontraktus visu mūžu un cilvēki nebeidzas!
Atmosfēra lidzīga kā Rīgā! 
Iekarosim Krievīju un ievedīsim mūsu ELIER tradīcijas modē!
Šodien vedīsim Krievus uz ELIER pirtī!
Latvieši , skataties nesiet mūsu ELIER tradicijas arpus Latvijas, Jus esiet topošie milionari@!


2 комментария:

  1. Esmu ļoti lepns, ka arī Krievijas ļaudīm tagad ir iespēja baudīt šos unikālos produktus, kas darīs viņus vēl laimīgākus un bagātākus!
    Izsaku lielu pateicību Eliēr International Prezidentam, manam skolotājam un draugam, Valentīnam Jeremējevam par šo svarīgo soli. Kā arī pateicos Dzintrai Albužei un Solvitai Zommerei par drosmi un augsto atbildības sajūtu mūsu biznesa attīstībā!
    Mums ir pasaulē labākais un efektīvais bizness, komanda, kurai pat līdzīgas nav! Urā!

    ОтветитьУдалить
  2. Esmu patiesi priecīgs par Dzintru Albuzi un Solvitu Zommeri ka vinas abas divas ir sperušas šo soli iziet ārpus Latvijas un nest šo brīnišķīgo ELIER produktu Krievzemē.Atceros kad vērām kad biju uzaicināts uz Siguldas pārstāvniecības atveršanu,man tika dots vārds ko pateikt un novēlet.Tad atceros ka sirdī bija viena doma....Lai Dzintrai Albužei un arī viņas komandai izdodās paplašināt savas robežas un iziet arpus Latvijas.Nu redzu ka tas vārds ir piepildījies,un atkal redzu ka vārds strādā,tas ko mēs runājam,tas piepildās.Un tas ir tikai sākums....Tā tik turpinat,tas jau ir sācies un tas jau notiek,lai veicās it visā...Ar cieņu,Aigars Velvičs

    ОтветитьУдалить